Prijzen - Soundwave Studio

RESTAURATIE, OPNAMES, MIX EN MASTERING VAN AUDIO
WEBDESIGN, CD ART DESIGN.
Ga naar de inhoud
PRIJZEN

______________________________
Wij hanteren speciale projectprijzen voor het produceren van een complete track. Afhankelijk van de complexiteit van het nummer bepalen wij vooraf een prijs, dat kan dan variëren van € 35,- tot € 140,-  Wij maken de opnames cd klaar ongeacht de tijd die daarvoor uitgetrokken moet worden. Dat voorkomt vervelende kosten achteraf.

Hiervoor krijg je dan de opnames, mixen, masteren en wordt het nummer uiteindelijk cd klaar gemaakt voor je.

Uiteraard is het ook mogelijk bij ons om alleen je nummer op te nemen, je krijgt de opnames dan mee op cd. Of als je al opnames hebt dat wij daar een mooie mix van maken. Hiervoor hanteren wij afzonderlijke prijzen. Hieronder een overzicht van de diverse mogelijkheden.

LOSSE PRIJZEN

Opnames per nummer€ 15,-
Editing per nummer€ 15,-
Mixing per nummer€ 25,-
Masteren per nummer€ 35,-
cd/vinyl master€ 15,-
Alle prijzen zijn excl 21 % btw

WEBSITE ONTWIKKELING

Je wilt je eigen website, geen probleem. Van eenvoudig tot zeer complex, alles is mogelijk. Een simpele website kan al vanaf € 150, deze bestaat dan uit 1 landings pagina en 1 vervolg pagina. Dit kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld je eigen digitale winkel, media speler, blog, contact pagina met e-mail formulier. Kortom, er kan veel. En ook hier hanteren wij de vaste prijsafspraak.
De Album Art Design Service

De Design Service is onze grafische afdeling. Wij kunnen uw uw complete CD vormgeving verzorgen. Maar ook dtp werkzaamheden (drukklaarmaken van aangeleverd artwork) is geen enkel probleem.

Waarom onze Design Service gebruiken?

De eerste indruk die veel mensen van uw productie hebben is het uiterlijk. Daarom is uw CD niet compleet zonder goede en bijpassende vormgeving. Onze vormgevers hebben ruimschoots ervaring en weten hoe ze uw project het beste kunnen aanpakken.

Hoe werkt het?

Onze Design Service verzorgt uw complete CD vormgeving. U levert zelf, per email de gewenste teksten, foto's en logo's aan. Onze vormgevers maken er dan een mooi en professioneel geheel van. U kunt zelf een voorbeeld meesturen met wat u mooi vind, of uw wensen omschrijven. Ook kunt u de vormgever een vrijbrief geven als u zelf geen duidelijk idee heeft.

Zorgeloze afhandeling

Er wordt altijd een terugkoppeling naar u gemaakt. Dit gebeurd per email of telefoon. Zo kunt u aanpassingen laten verrichten mocht dat nodig zijn. Na uw goedkeuring wordt het ontwerp direct naar de fabriek gezonden voor een snelle afloop. Zo komt uw drukwerk sneldoor de artprep. afdeling heen en kan het naar de drukkerij.


De Prijzen


Optie 1]

Volledig design van een 4 pagina boekje (front), cd label en achterkant jewelcase.

€ 375,-
Prijzen overige ontwerpen, b.v digipack, slimcase, kleiner- groter boekje op aanvraag.

Optie 2]

Klant levert aan een voorbeeld aan en alle gebruikte beeldmateriaal (300 dpi) plus alle in het ontwerp gebruikte lettertypes. Het voorbeeld kan in diverse formaten aangeleverd worden. Ook een reeds geprint voorbeeld wordt geaccepteerd. Aanpassingen die ten opzichte van het voorbeeld uitgevoerd moeten worden gaan op basis van nacalculatie en in overleg.

€ 175,-

Optie 3]

Klant maakt zelf ontwerp in Photoshop volgens onze template's en specificaties, wij maken ze daarna drukklaar.

€ 75,-


Optie 4]

Klant levert een certified pdf aan volgens de norm PDF/X-1a:2001 aangemaakt met Enfocus Instant PDF

€ 25,-

Prijzen ex 21 % BTW

© 2017 Webdesign, Soundwave Studio, Wijdenes
ADRES:

Soundwave Studio
't Wuiver 2b
1608 ES Wijdenes

OPENINGS TIJDEN

Ma - Vr: 11:00 - 22:00
Za - Zo: op afspraak
Telefoon +31 654 758 477
Terug naar de inhoud