Over - Soundwave Studio

RESTAURATIE, OPNAMES, MIX EN MASTERING VAN AUDIO
WEBDESIGN, CD ART DESIGN.
Ga naar de inhoud
OVER DE STUDIO
______________________________
GELEGEN IN HET RUSTIGE DRECHTERLAND


De studio is gelegen in het rustige dorpje Wijdenes net buiten de bebouwde kom op ongeveer 500 meter van het Markermeer. Op dezelfde locatie is ook een B&B aanwezig. Voor projecten die wat meer tijd nodig hebben is het mogelijk dat tegen gereduceerde prijzen hier gebruik van gemaakt kan worden. Voor meer informatie over de B&B kun je een kijkje nemen op Nelly's Bed and Breakfast Tevens is er een Tearoom aanwezig waar naast de thee en koffie ook diverse belegde broodjes of uitgebreide lunches besteld kunnen worden.

DE STUDIO


De Soundwave Studio heeft een andere benadering dan wat doorgaans als "standaard" wordt beschouwd. Over het algemeen als er informatie bij een studio wordt opgevraagd dan wordt je direct overladen met alle externe hardware die er aanwezig is. Dat zou dan een maatstaf moeten zijn voor de kwaliteit van de opnames. De soundwave Studio hanteert de regel "Less is More", goede microfoon's en een goede microfoontechniek geeft de beste opnamekwaliteit. Met name voor akoestische instrumenten is de plaatsing van de microfoon uiterst belangrijk voor de kwaliteit van de opname.

Op deze manier kunnen wij het beste audiosignaal vastleggen, waardoor er in de postproductie veel meer mogenlijk is. Graag zijn wij bereid om vrijblijvend eenmalig een demo opname te maken zodat dit met eigen oren ervaren kan worden.
Nelly's Bed & Breakfast - klik op de foto voor een grotere versie
Tearoom The Robin - Klik op de foto voor een grotere versie
ALLE DIENSTEN OP EEN RIJTJE

Hieronder een opsomming van alle diensten die de Soundwave Studio aanbied.
Audio

Digitaal schonen van reeds opgenomen audio, denk aan het verwijderen van brom, ruis, ongewenste bijgeluiden etc. Het verzorgen van opnames. De Soundwave Studio is in het bezit van een mooie collectie microfoon's samen met 20 jaar ervaring in opname techniek staat dit garant staan voor de beste kwaliteit. Het afmixen van de opname's en de mastering hiervan. Dit gebeurt in Protools op een MacPro met een zeer uitgebreide collectie aan plugins. Het digitaliseren van Vinyl, en indien gewenst is het ook mogelijk om ruis, rumble krasjes en dergelijke te verwijderen.

1.
CD en Vinyl productie

De soundwave Studio kan je ook helpen om je mooie opnames op cd of op vinyl te laten persen. Het samen stellen van de artwork tot aan het maken van de master voor de perserij. Zeker als je voor vinyl kiest, wat steeds populairder wordt, is het belangrijk dat de master volgens de juiste specificaties aangeleverd wordt aan de perserij. In vergelijking met een cd master zitten hier zeer specifieke voorwaarden aan verbonden.

2.
Art Work

Het maken van artwork voor de cd of vinyl is ook een dienst die de Soundwave Studio kan leveren. Dat kan volgens specificaties van jou als je daar een goed idee over hebt of we kunnen in goed overleg zelf een ontwerp voor je maken. We leveren dan als eindresultaat een versie aan die zo bij de drukkerij ingeleverd kan worden.

Je wilt je eigen website ? Ook dat is geen probleem, wij maken dat voor je.
3.
© 2017 Webdesign, Soundwave Studio, Wijdenes
ADRES:

Soundwave Studio
't Wuiver 2b
1608 ES Wijdenes

OPENINGS TIJDEN

Ma - Vr: 11:00 - 22:00
Za - Zo: op afspraak
Telefoon +31 654 758 477
Terug naar de inhoud