Life after Fear - nieuwe cd van Jeanette Maria - Soundwave Studio Nieuws en Informatie - Soundwave Studio

RESTAURATIE, OPNAMES, MIX EN MASTERING VAN AUDIO
WEBDESIGN, CD ART DESIGN.
Ga naar de inhoud

Life after Fear - nieuwe cd van Jeanette Maria

Soundwave Studio
Gepubliceerd door in Nieuwe Release ·

               
                 
Singer Songwriter Jeanette Maria uit Amersfoort begon als klein meisje met zingen en piano spelen omdat zij het geluk had om op te mogen groeien in een muzikaal nest waar altijd op zijn minst twee piano’s stonden.Terwijl J op reis gaat in de muziek is zij vrij van alle pijn en alle zorgen en alle zware lasten van deze wereld. Het is de enige vorm van ultieme vrijheid die zij kent, een geweldige manier om even ECHT te ontsnappen en een manier om even helemaal in het NU volmaakt gelukkig te zijn. Muziek is Jeanette’s grootste liefde, een krachtige bondgenoot die haar door de meest donkere perioden van haar leven heen heeft geholpen en een middel waarmee zij al haar emoties kan uiten wanneer zij maar wil.
                 

                 
Jeanette’s nummers variëren in hun stemmingen van diep emotioneel, extreem vrolijk of juist woedend tot Protest songs en worden in verschillende stijlen uitgevoerd op piano, keyboard en sinds kort ook op gitaar. Een Genre weigert J aan haar muziek toe te kennen, omdat J van mening is dat ze een Unieke Eigen Stijl heeft.
                 
En nu heeft Jeanette Maria haar tweede cd in de Soundwave Studio opgenomen. Het is een mooie dubbel cd geworden en is momenteel in productie bij de cd fabriek. Digitale downloads zijn binnenkort via alle bekende  digitale download website’s mogelijk.
                 

                 
Bij cdbaby is reeds het album als digitale doenload te koop, ook zijn er samples te beluisteren van alle nummers. klik hier voor de website van cdbaby
               © 2017 Webdesign, Soundwave Studio, Wijdenes
ADRES:

Soundwave Studio
't Wuiver 2b
1608 ES Wijdenes

OPENINGS TIJDEN

Ma - Vr: 11:00 - 22:00
Za - Zo: op afspraak
Telefoon +31 654 758 477
Terug naar de inhoud